Aardappel Knödel

Preparation time
30 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
5 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Aardappel Knödel

Aardappel Knödel

1 kilo aardappelen
2 eieren
Zout
Peper
4 el bloem
Was en schil de aardappelen..
Snijd ze in parten en kook ze ….
Giet het water af en zet ze terug op het vuur…
Laat de aardappelen drogen …
Als de aardappelen afgekoeld zijn ,pers ze dan door de aardappelpers…
doe het bloem de eieren en het zout en de peper erbij….
Maak nu mooie ronde bolletjes …
Zet de aardappel knödel 20 minuten in de koeling…
Kook water in een ruime pan…en voeg wat zout aan toe..
Doe de knödel erin laat ze 15 minuten trekken tot ze omhoog komen..
Click to rate this post!
[Total: 16 Average: 3.3]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!