Bladerdeeg gebak

Voorbereidingstijd
15 minuten
Baktijd
15 minuten
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
10 mensen
Soort maaltijd
Desert
Geplaatst door
Geplaatst op
1 gram
Bladerdeegpak
1 gram
Doosje aardbeien
1 gram
Kant en klare slagroom
1 gram
Poedersuiker
Bladerdeeg gebak

Bladerdeeg met banketbakkersroom en vers fruit.

[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.2/5]
  1. Klop de banketbakkersroom met water en doe dan de slagroom erbij en laat deze rusten in de koeling
  2. Leg de plakken bladerdeeg op je werkblad. Vouw de bladerdeeg dubbel, druk aan en snijd door midden
  3. Doe dan de bladerdeeg in de oven op 180graden tot ze goudbruin worden.
  4. Snijd intussen de aardbeien
  5. Als je bladerdeeg klaar is laat je het afkoelen. Doe dan je banketbakkersroom in een spuitzak en vu de bladerdeeg. Doe dan stuken aardbeien erin. Kan eventueel ook met andere vruchten!
  6. Doe je poedersuiker in een zeefje en besprenkel je bladerdeeg ermee.
  7. Heerlijk frisse, lichte toetje, eet smakelijk !

1 reactie

  1. ouidad zei op juni 20, 2016
    salamou3alaykoum ik heb een vraag eh. hoe doe je met die spuit die room spuiten in de bladerdeeg ik probeer het al een paar keer maar die gat wordt groter waardoor heel die room uit komt en bladerdeeg niet eens voor de helft vol

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.