Peterselie tapenade

Voorbereidingstijd
10 minuten
Baktijd
1 minuten
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
10 mensen
Soort maaltijd
Voorgrecht
Geplaatst door
Geplaatst op
Peterselie tapenade

2 bosjes peterselie

100 ml Arganolie

50 gram rauwe en ongezouten pinda’s..

Zeezout ..na eigen smaak..

Chili vlokken..na eigen smaak..

 

Spoel de peterselie goed af onder de kraan..(of maak een badje met soda en zout)en leg de peterselie voor een paar minuutjes erin .. spoel daarna de peterselie even goed af..(niet nodig als deze uit je eigen tuin komt)

Draai de peterselie door de sla centrifuge en hak alles fijn in de hakmolen..

Hak de pinda’s ook  hee fijn..

Voeg nu alles bij elkaar in de blender en maak een smeuïge tapenade..

Bewaar deze tapenade in een steriele potje in de koelkast..

Zorg wel dat altijd een laagje olie op de tapenade zit.. dit voorkomt dat zich schimmel bilden ..

[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Nog geen reacties, plaats een reactie!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.