Sacristains ( bladerdeeg stengels)

Preparation time
34 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
5 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Sacristains ( bladerdeeg stengels)

Gedraaide bladerdeeg stengels…(Sacristains )

1 pakje bladerdeeg
50 gram parelsuiker
50 gram amandelschijfjes
1 ei
1 el water
Poedersuiker
Bakplaat
Bakpapier
Laat de bladerdeeg niet  ontdooien, maar probeer de deeg iets uit te rollen met wat poedersuiker…he hebt 2 gelijkgrote vellen nodig…
Bestrijk het eerste vel met los geklopt eimengsel (water)
Strooi gelijkmatig eerst de parelsuiker overheen en dan de amandelschijfjes…
Leg het tweede vel bovenop en herhaal wat je op het eerste vel deed ..
Snijd nu 2 cm breedte strepen …
Draai nu een spiraal en plaats de stengels op de bakplaat..
Als je klaar bent met alle stengels plaats je die 10 minuten in koelkast..
Verwarm de oven op 200 graden en bak deze heerlijke Sacristains  20 minuten in het midden van de oven…
Laat ze goed afkoelen en werk ze af met poedersuiker….
Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 4]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!