Stevige vogeltongetjes soep

Voorbereidingstijd
15 minuten
Baktijd
40 minuten
Moeilijkheid
makkelijk
Aantal personen
7 mensen
Soort maaltijd
Diner
Geplaatst door
Geplaatst op
Stevige vogeltongetjes soep

1kilo kalfsvlees met bot

1 grote ui fijngesnipperd

1 t. Knoflook geperst

1 1/2 el Specerijen mengsel

( fenegriek, gemberpoeder, paprikapoeder,kurkuma, komijn , peper en zout)

2 el olijfolie

1 tl ghee

Wortel fijn gehakt

1/2 glas linzen

2 liter kruiden bouillon

Peterselie

Vogeltongetjes (1 glas met oren )

Snijd het blees  in kleine blokjes.

Bak het aan in de olijfolie en voeg de ui en knoflook aan toe.

Doe nu de rest erbij , behalve de vogeltongetjes …

Roer het om en giet de bouillon erbij…laat dit even opkoken en zet het vuur dan zacht..

Na 20 minuten doe je de pasta erbij en eventueel nog wat bouillon of water..afhankelijk van de hoeveelheid pasta  …

( de botten van het vlees mee koken deze geven extra smaak aan het gerecht en het merg in de bot is heel gezond)

 

 

 

[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Nog geen reacties, plaats een reactie!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.