Aardbeien slagroom biskuit rol

Preparation time
15 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Aardbeien slagroom biskuit rol

5 eieren

150 Gr suiker..

2 tl bakpoeder..

1 MSP zout..

150 Gr bloem..

1 el melk..

1tl homemade vanillesuiker..

 

Vulling;

400 ml slagroom.

1 el vanillesuiker..

5 el aardbeien gelei of jam..

10 aardbeien in 4ren gesneden..

Poedersuiker..

Aardbeien voor de afwerking..

 

Leg alsvast bakpapier op de bakplaat ..

Verwarm de oven op 200 graden..

klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker romig..(4 min.)

Voeg de rest aan toe en klop het nog even goed door.. verdeel het beslag op de bakplaat..

Bak de biskuit 15 minuten..

Strooi op een schoon theedoek wat suiker..

Haal de biskuit uit de oven en leg deze voorzichtig met de bovenkant op het theedoek..

Trek voorzichtig het bakpapier eraf en laat de biskuit goed afkoelen.

Klop intussen de koude room op en voeg de vanillesuiker aan toe

Vul een gedeelde in de spuitzak en  zet deze in de koelkast tot je hem voor de afwerking nodig hebt..

 

Verdeel de gelei op de biskuit..

en daarna de slagroom..

Daarna de stukjes aardbeien..

Rol nu voorzichtig de biskuit op..

Werk de rol af met de slagroom en de aardbeien..daarna de poedersuiker..

 

 

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 2]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!